Schlebach Mini-Proff profileringsmaskin

Maskinen falser begge sider samtidig. Alle vanlige båndtekkingmaterialer kan benyttes, men maks 0,8 platetykkelse.

Mini-Prof

 

 

 

 

 

 

Dette er en liten enkel maskin for den som ønsker å starte med båndtekking eller en ekstra maskin for den profesjonelle. Maskinen fremstiller 25 mm høye profiler for vinkel- og dobbeltståendefals. Maskinen kan stilles i bredden fra 230 – 850 mm. Parallelle bånd profileres i et gjennomløp, mens skrå, pass- og koniske bånd fremstilles med to gjennomløp. Minste aksemål ved 2x ensidig gjennomløp er 50 mm. Mini Proff kan justeres i høyden og den er kjørbar.

3_medium 2_medium 1_medium

 

 

 

Materialtykkelser: Ikke jernholdige metaller 0,8 mm, Stål 0,7 mm, Edelstål 0,5 mm
Breddeforstilling: 230 – 850 mm i innløp / 160 – 780 mm aksemål
Vekt: ca. 220 kg

Parallelle bånd lages med en gjennomkjøring, skrå eller koniske bånd fremstilles med to gjennomkjøringer, og tilslutningsbånd med to henholdsvis under- eller overliggende falser.

6_medium 5_medium 4_medium

 

 

 

Det avstemte profileringstrinsesystemet gjør det mulig å profilere en side av gangen uten bruk av hjelpemidler. Det må passes på at materialet ligger fullstendig inntil innføringslinjalene og at materialet glir tett i mot begge linjalene. Profileringen i de syv omformningsstasjoner skjer på en skånsom måte og lite spenninger settes i materialet. Overflaten på lakkerte og belagte plater skades eller ripes ikke.

Profileringstrinsene driftes over et tannhjulssystem. En støtte er plassert mellom venstre og høyre trinsesett, denne hindrer platen i å henge på midten. Profilmålene på de utvendige kantene lar seg enkelt og nøyaktig korrigere med en spindel og kontrolleres etter en skala.

Innebygde trykkelementer sørger for at trinsetrykket tilpasses platetykkelsen som benyttes. Mini-Proff er mobil, med to hjul og transporthåndtak som enkelt stikkes inn i maskinen, kan en person enkelt og lett flytte maskinen. Maskinen er dessuten tilpasset transport både med kran og gaffeltruck.

Bildet viser de innstikkbare transporthåndtakene.

7_medium

 

 
Justerbare teleskopføtter gjør det mulig å stille tilpasse maskinen til arbeid på tak.

Tilvalg:

Guideboy

guideboy_medium

 

 

 

 

 

 

Schlebachs Guideboy er en god føringshjelp når det skal profileres koniske eller parallelle bånd.

Et spesielt anordnet trinsepar holder alltid båndet inntil innføringslinjalen. En ekstra føringslinjal i innløpet er dermed ikke nødvendig.

Guideboy kan ettermonteres på alle profileringsmaskiner fra og med byggår 1994 (nytt trinsesett kom da på markedet).

Print Friendly, PDF & Email