Bodor S serie

Superkrefter
Skjæremaskin for fiberlaser

En støpejernsseng varer for alltid

Klon
For klon produksjon. Støpes integrert uten skjøting.

Varig
Ved hjelp av flak grafitt støpejern er den laveste strekk styrken som 200MPa. Høyt karboninnhold, høy trykkfasthet og høy hardhet. Sterk støtdemping og slitestyrke. Lav termisk følsomhet og form reduserer tap av utstyr i bruk, slik at maskinens nøyaktighet kan opprettholdes i lang tid og ingen deformasjoner i livssyklusen.
Bodor S-series portal

Pyramide tverrbjelke

Bruker luftfarts aluminiumslegering. Hele den pyramidestabile strukturen har anti-vri, anti-velting og har de beste mekaniske egenskapene.
Kubetype hulromsdesign kan skille intern og ekstern stress effektivt.
Den tette strukturen for produksjon av ultrahøyt trykk hever styrken til et svært høyt nivå, oppnår den letteste vekten med beste stivhet, og sikrer høy hastighet og høy nøyaktighet.
Bodor

Ultrahurtig hastighet

200 m/min koblingshastighet, 4G koblingsakselerasjon og Z-aksens reaksjonshastighet er rask og effektiv, som reduserer brukskostnadene.

Automatisk dyseveksler

Sparer manuell utskiftningstid og forbedre behandlingseffektiviteten, smart og praktisk. De nyeste automatiske kalibrerings- og rengjøringsfunksjonene kan oppnå helautomatisk laserhodekalibrering og dyserens, noe som reduserer det repeterende manuelle arbeidet. Drivsystem med høy presisjon gir pålitelig erstatningspresisjon og stabilitet for å sikre at enhver utskifting kan være helt trygg. Fullt lukket beskyttelse av hele delen forbedrer sikkerheten til deler og personlig.
Bodor S-series dysebytte

Tysk Beckhoff system

Bodor S-series Beckhoff
Åpen
Støtter tilpasset utvikling. Beckhoff kan tilpasse Bodor-grensesnittet og Bodor-spesifikke funksjoner for å støtte multi-touch-skjermer og overvåke enhetsbehandlingen tilstand eksternt.

Høy ytelse
EtherCat-busskontroll gir rask signalering og høy nøyaktighet av synkronisering, spesielt for hurtigkutting.

Utmerket konfigurasjon

Bodor S-series Tyske komponenter

Tiltalende design

Estetikk ble introdusert for industriell ID, perfekt kombinasjon av teknologi og estetikk.
UI-designen lar skjermen svare på behandlingstabellen, noe som gjør behandlingen mer intuitiv. I samsvar med sertifiseringsstandardene til CE og FDA, fullstendig lukket design og sterkt eksosanlegg gir null forurensning til miljøet. Laserbeskyttelsesglass gir null skade for menneskers øyne. Innebygd 1080P HD-kamera utfører en bearbeidingsprosess på et øyeblikk. WiFi-fjernkontroll med én knapp, tidsbesparende og høyeffektiv. Omgitt av bakningsmaling sølvdekorasjon, koordinert med diamantskjæring av herdet glass og alpint hvitt metallplateutforming, aksepteres den internasjonale designen av maskinen av globale forbrukergrupper. Advarselssystem for lyse striper vil minne prosessen med maskinverktøyet hele tiden.

Funksjoner

Den tunge sengen gjør utstyret mer stabilt i arbeid, den lette tverrbjelken gjør at det fungerer raskere. Perfekt industriell design er i tråd med maskinteknikk. Høykvalitets styringssystem for elektrisk programvare gir utstyret høyere skjærepresisjon. Maskinen har mer komfortabel drift, mer stabil ytelse, mer holdbar kvalitet, høyere skjæreeffektivitet og bredere bruksområde.

Kutteeksempler:

Bodor skjæreprøver
Bruksområde Utstyret oppfyller kravene til delebehandling i de fleste bransjer, og arbeidsnøyaktigheten er stabil. For tiden har laserskjæremaskiner blitt mye brukt innen elektronikk, elektrisk, mekanisk maskinvare, ny energi litium, emballasje, solenergi, LED, bilindustrien og andre næringer.

Spesifikasjoner

Modell S4020 S6020 S6025 S8025
Arbeidsområde4070*2040mm 6100*2040mm 6100*2540mm 8100*2540mm
Laser utgangseffekt25000w/15000w/12000w/10000w/8000w/6000w/4000w
X/Y-aksens posisjoneringsnøyaktighet0.05mm
X/Y-aksens omplasseringsnøyaktighet0.03mm
X/Y-akse maks koblingshastighet200m/min
Print Friendly, PDF & Email
Bodor S serie
Rull til toppen