RAS Gigabend

Maskinen leveres i to bredder: 4060 mm og 3200 mm. Et intelligent bombersystem og 120 tonn spennkraft i overvangen sikrer perfekte knekkeresultater i stål inntil 6 mm og rustfritt inntil 4 mm.

Invalid Displayed Gallery

download_pdf Last ned PDF – RAS Gigabend

Tekniske data RAS 76.40 RAS 76.30
Knekkebredde 4060 mm 3200 mm
Maks. platetykkelse (stål) 5,0 mm 6,0 mm
Maks. platetykkelse (rustfritt stål) 3,0 mm 4,0 mm
Overvangeåpning 500 mm 500 mm
Bakanslag (standard) 10 – 1550 mm 10 – 1550 mm
Overvangens spennkraft 120 to 120 to
Innstilling av platetykkelse automatisk automatisk
Instilling av radius automatisk automatisk
CNC-bøyevangeforstilling 80 mm 80 mm
CNC-dreiepunktforstilling 80 mm 80 mm
CNC-styring Touch&More Touch&More

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For perfekte knekkedeler. Den største bidragsyteren for dette er den robuste maskinkonstruksjonen. Den massive knekkvange, med sin dype og torsjonstive byggemåte, stemmer seg i mot de massive motkreftene som oppstår ved knekking. Motkraften er, avhengig av platetykkelse, materiale og knek-kelengde, svært forskjellig. Avfjæringen til maskinen er mindre nær sidestenderne enn på midten av maskinen.

Ved forknekking av platen måler sensorer vangeavfjæring automatisk. Med denne informasjonen aktiviserer CNC-styringen bombersystemet, som automatisk utligner deformeringen av bøyevangen mens den svinger. Bomberverdien registrerer en gang per knekkelinje og overføres og skrives inn i knekke-programmet, de påfølgende knekkedelene kan dermed produseres i marsjfart.

Uten testknekking og uten stadige programjusteringer, oppnår operatøren gjentatte like og rette knekkedetaljer, om det er tynt eller tykt materiale som knekkes, bearbeider stål eller rustfritt, lange eller korte plater, om det knekkes på midten eller på en av sidene.

Her noen av RAS GIGAbends høydepunkter

RAS GIGAbend er verdens raskeste, enkleste og mest sofistikerte svingknekkesystem for tykke plater.

Touch & More

Ingen andre CNC-styringer overgår Touch & More hva gjeller enkelthet og betjeningsvennlighet. Takk En ytelsesdyktig mikroprosessor hjelper til slik at GIGAbend slår alle kjente hastighetsrekorder for svingknekker og tykkplate. Den moderne styringsteknikken er utrolig lett å betjene. Tegn opp knekke-profilen på skjermen og styringen lager for det meste automatisk et fullverdig knekkeprogram, her vises den reelle platetykkelsen, den korrekte knekkeradiusen og også skinner og maskinkomponenter i den senere arbeidssituasjonen. GIGAbend med Touch&More-styring tilbyr absolutt RAS perfeksjon.

Overvange

  • Servoregulert hybrid-drift med to hydrauliske kraftforsterkere (PowerBooster)
  • Tre akser for hurtige maskinbevegelser
  • 120 tonns klemkraft

Bøyevange

GIGAbend bøyevange stiller seg automatisk inn på platetykkelsen. Bøyevangen har i tillegg et intelligent bombersystem som automatisk sørger for perfekte rette knekker.

Skinnesystem

● Automatisk skinnelåsing i overvangen og bøyevangen
● Friområde foran i skinnene på inntil 60 mm (stort frirom for knekkeprofilens form)
● Alle skinner av høyfast materiale (1000 N/mm²), plasmaherdet
● Skarpskinne og 100V geitefotskinne for inntil 6 mm stålplate
● 200V geitefotskinne for inntil 4 mm stålplate
● 300V geitefotskinne for inntil 2 mm stålplate
● Delt undervangeskinne, høyde 40 mm

Bakanslagssystem

Fingrene i bakanslaget posisjonerer platen på knekkelinjen. Anslaget når en hver posisjon mellom 10 og 1550 på mindre enn 2 sekunder, gjelder standardanslaget. Etter ønske er bakanslag med J- og U-form leveringsbare, disse har som største mål inntil 4050 mm.

Utrolig spennkraft

Med hjelp av 120 tonn spennkraft kan en enkelt operatør lage perfekte knekkedeler med fullkommen vinkel i inntil 6 mm plate.
Drømmen til platebearbeideren blir virkelighet. GIGAbend er begrepet på hastighet, kraft og nøyaktighet. RAS GIGAbend måler avfjæringen i vangen automatisk og stiller bomberingen inn selvstendig. Den leverer 85 tonn mer spennkraft enn alle andre 6 mm svingknekker. Betjeningen krever selv ved store og tunge plater kun en enkelt operatør, sammenlignet med to til tre personer i an kantpresse. Platen blir liggende på anslagsbordplatene. Skinner for 100 mm, 200 mm eller 300 mm dype kassetter er tilgjeng-elige i sammen med skarpskinne. GIGAbend er en eksempel i RASs streven etter „veien til fullkom-menhet“ ved svingknekking.

Print Friendly, PDF & Email