Schlebach SPM 30/80 profileringsmaskin

Maskinen falser begge sider samtidig. Den kan leveres med en mengde ekstrautstyr. Alle vanlige båndtekkingmaterialer kan benyttes, men maks 1,0 platetykkelse.

 

 

SPM er den robuste ytelsessterke profileringsmaskinen som bygges opp rundt basismodellen SPM 30/80 og som møter de høyeste forventningene. Den kan benyttes på verkstedet og på byggeplassen og fremstiller vinkel- og dobbelt ståendefals. Med den automatiske tverrkappesaksen er maskinen svært interessant, spesielt ved korte bånd overbeviser den med topp ytelse og hurtighet.

Vi velger her å presentere SPM 30/80-LM-HYT

LM  – Elektronsik lengdemåling med mm inndeling og drift med to hastigheter for langsom oppstart og nedbremsing.

HYT  – Hydraulikk tverrkappesaks med segmenterte kniver, klippet utløses automatisk. Kan benyttes til alle materialer. Saksen er utrustet med herdede føringer for et grad- og spenningsfritt klipp. Kniv-segmentene kan snues fire ganger og de kan etterslipes. En dråpesmører som skrur seg av automatisk forhindrer materialoppbygging på knivene.

Parallelle bånd lages med en gjennomkjøring. Skrå eller koniske bånd fremstilles med to gjennomkjøringer, og tilslutningsbånd med to henholdsvis under- eller overliggende falser.

62_medium

 61_medium60_medium

 

 

De avstemte profileringstrinsene gjør det mulig å profilere en side av gangen, uten bruk av hjelpemidler.

Profileringen skjer med syv trinsestasjoner, dette skjer på en skånsom måte og lite spenninger settes i materialet. Overflaten på lakkerte og belagte plater blir ikke skadet.

Profileringstrinsene driftes med tannhjul. En støtte er plassert i senter av maskinen slik at platen ikke henger ned på midten. Målene på den profilerte utvendige kanten, både på over- og underliggende fals lar seg enkelt og nøyaktig korrigere etter en skala.

Innebygde trykkelementer sørger for at trinsetrykket tilpasses platetykkelsen som benyttes. SPM 30/80 LM-HYT er mobil. Med to faste og to svingbare hjul, alle med brems, kan maskinen enkelt forflyttes. Maskinen er forberedt for transport både med kran og gaffeltruck.
Følgende tilleggsutrustning kan leveres:

  • RS Rullesaks for tverrkapp foran profileringstrinsene, med materialinntrekk

40_medium

 

 

 

 

  • LS Rullesaks for langsgående klipp, klipper platen i riktig bredde før båndet profileres

41_medium

 

 

 

 

  • QA45 skråkappeenhet

42_medium

 

 

 

 

  • Sikkeenhet

45_medium

 

 

 

 

  • Stukeenhet for konkave bånd

47_medium

 

 

 

 

 

  • Guideboy

guideboy_medium

 

 

 

 

 

 

Schlebachs Guideboy er en god føringshjelp når det skal profileres koniske eller parallelle bånd. Et spesielt anordnet trinsepar holder båndet alltid inntil føringslinjalen. En ekstra føringslinjal i innløpet er dermed ikke nødvendig. Guideboy kan ettermonteres på alle profileringsmaskiner fra bygg år 1994 (nytt trinsesett).

Print Friendly, PDF & Email