RAS Turbobend pluss

Maskinen leveres i to bredder: 2540 mm for 2,5 mm plate og 3200 mm for 2 mm plate. I tillegg til skarpskinne er en 110 mm høy geitefotskinne tilgjengelig. Geitefotsegmentene fikseres i overvangen med et hurtigspennesystem. Verktøyoppsettet blir anvist på fargegrafikkskjermen. Pop-up-fingrene i CNC bakanslagsystemet posisjonerer platen på knekkelinjen. For større plater kan bakanslaget forlenges i J eller H form til 3050 mm.

 

Invalid Displayed Gallery

 

download_pdf.jpg Last ned PDF – RAS Turbobend pluss

Tekniske data RAS 62.30 RAS 62.25
Knekkebredde 3200 mm 2540 mm
Maks platetykkelse 2,0 mm 2,5 mm
Overvangeåpning 200 mm 200 mm
Bakanslag (standard) 6 – 1550 mm 6 – 1550 mm
CNC-bøyevangeforstilling 5,5 mm 5,5 mm

 

 

 

 

 

 

Bøyevange-skinnesystem
Delt bøyevangeskinne kompletterer den kjente fleksibiliteten til RAS TURBObend pluss.

Tekniske data:

  • kan ettermonteres på alle leverte TURBObend pluss knekkemaskiner
  • Verktøybredde 15 mm
  • Maks platetykkelse 2 mm (stål)
  • Materialfasthet 1000 N/mm²
  • Rasterstykke 200 mm bred
  • Adaptersett bestående av 9 skinnesegmenter
  • Fullt oppsett: 14 rasterstykker + 1 adaptersett = 23 skinnesegmenter
  • Fri høyde til bøyevangen 26 mm
  • Ekstra skruehull i bøyevangen er nødvendig

Touch & More
Touch&More styringen er fasinerende enkel å betjene. Tegningen man enkelt lager på skjermen, omdannes enkelt av CADalyzer til et komplett knekkeprogram. Knekkeforløpet kan simuleres og det avklares raskt om profilen lar seg knekke.

Overvange
Ett hurtig driftssystem lukker og åpner overvangen med 26 mm i sekundet til en høyde på 200 mm. Åpnings-og lukkehøyde kan programmeres og man kan dermed enkelt knekke åpne omslag, dette gjør dine beslag stivere og gjør mulighetene større. Den spesielle overvangefasongen tilbyr stort frirom både foran, bak og under vangen, dette muliggjør knekking av mer spesielle detaljer.

Undervange
Undervangen er optimalisert og konstruert på en slik måte at den har maksimal motstand mot vridning og avfjæring, den er også forbundet med sidestenderne. Dette bidrar til maksimale knekkeresultater.

Bøyevange
Bøyevangen på TURBObend pluss er et eksempel på overlegen ingeniørkunst. Formen den er konstruert i gjør at den er meget stiv og har minimale avfjæring, dette garanterer for eksakt knekkeresultat. Den tilbyr høy produktivitet med sine 80 grader i sekundet. Et videre pluss er den automatiske bøyevangeinnstillingen, på mindre enn 10 sekunder stiller vangen seg inn i riktig høyde, basert på platetykkelsen du har lagt inn i knekkeprogrammet.

Skinner
De varmebehandlede og slipte skinnene kan velges i forskjellige former. Den tredelte skarpskinnen kan med enkle håndgrep byttes av en person. Det delte geitefotskinnesystemet er produsert med høy presisjon, den kan monteres på sekunder med hurtigspennsystemet det leveres med. Det kan produseres kassetter med 110 mm høye kanter på alle fire sider med den delte geitefotskinnen.

Bakanslag
Bakanslaget har på RAS 62.30 9 anslagsenheter, på RAS 62.25 8 enheter, hver med 3 pop-up-fingeren. Anslaget posisjoneres til et hvert mål på mindre enn 2 sekunder, driften skjer over en børsteløs likestrømmotor og et parallellføringssystem. Alle anslagsfingrene forsvinner under bordplatene når en plate må dreies, eller man ønsker bordet fritt.

Print Friendly, PDF & Email