olsenmaskin.no

Maskiner for tynnplatebearbeiding

Nytt samarbeid med tyske Schröder Group

Kjell Olsen Maskinforretning, også kjent som Olsen Maskin, er stolte over å kunne dele den gode nyheten om det nyinngåtte samarbeidet med Schröder Group.

Schröder er en anerkjent maskinproudsent, med lang erfaring, som leverer maskiner i kjent tysk kvalitet. Ikke minst er maskinene fra Schröder kjent for å være svært håndverkervennlige, med intuitiv og brukervennlig programvare. For Olsen Maskin var dette viktig i valget av ny samarbeidspartner – “Vi ønsker å bidra som problemløser for våre kunder. Å kunne bidra til å forenkle og optimalisere den daglige driften og produktiviteten for våre kunder, ved hjelp av maskinene og utstyret vi tilbyr i vårt sortiment, er helt essensielt for oss. Valget falt derfor enkelt på Schröder” sier Arne Olsen, daglig leder av Olsen Maskin.

Det er også viktig å nevne at Schröder i sitt produktsortiment også besitter mindre kompliserte og rimeligere maskiner, hvilket betyr at Olsen Maskin nå kan levere flere typer maskiner tilpasset både små, mellomstore og store, norske blikkenslager bedrifter.

MAKU
Print Friendly, PDF & Email
Nytt samarbeid med tyske Schröder Group
Rull til toppen